Autoriseret el-arbejde

 Eksisteret siden 1940

Eksperter inden for strømbesparende løsninger

Philips Detaillys

Vi reagerer alle intuitivt på belysningen i en forretning. Vi søger ind i de butikker, som har de mest attraktive facader. Vi bliver der længere og bruger flere penge, når atmosfære opfylder vore behov eller skaber en særlig stemning i os.
 
Skab den rette oplevelse
 
Forbrugere i dag har store forventninger til indkøbsoplevelsen. De har komplekse behov og ønsker. Den ene dag er de på indkøb efter de daglige fornødenheder til den lavest mulige pris. Næste dag vil de måske forkæle sig med den totale indkøbsoplevelse.
 
Oplev vore belysningsteknologier til detailforretninger og find løsningerne til disse udfordringer.
 
MASTERColour
 
Kollektioner i for eksempel modebutikker kommer og går, men din lysinstallation har brug for at være anderledes holdbar og fleksibel. Behovet for effektiv butiksbelysning ændrer sig aldrig.
 
Derfor har Philips MASTERColour i mere end et årti vist sig at være enormt populære i modebutikker. Det er en kendsgerning at det klare, funklende hvide lys af lyskilderne i MASTERColour-serien med deres fremragende farvegengivelse og enestående energiudnyttelse, har fået mange mennesker til at betragte det som det bedste lys til modebutikker.
 

Send forespørgsel vedr. produkt: Philips

Like vores facebookside!​

​Se hvad der rør sig i vores virksomhed på facebook. Vi opdaterer løbende med nyheder, gode tilbud og med billeder af vores nyligt udførte arbejde.

Vurderet 5 ud af 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser

Firma

El-Gården Tinglev ApS

CVR: 11971385​

Kontakt

Telefon: 74 64 40 56

E-mail: ib@el-gaarden.com