Autoriseret el-arbejde

 Eksisteret siden 1940

Eksperter inden for strømbesparende løsninger

Om El-Gården Tinglev ApS​

​El-Gården Tinglev ApS har til huse på en charmerende præstegård med rødder tilbage i 1707. Selve firmaet blev stiftet som Møllers Installationsforretning tilbage 1940’erne.

Et el-installationsfirmas oprindelse

Igennem årene har firmaet undergået flere overtagelser og taget navneforandring hele 2 gange. Første gang blev firmaet overtaget af sønnen Bent Møller.

​Efter en årrække videregav han firmaet, og her fik det for første gang foretaget en navneforandring til H.C. Andersen & Georg Kraak.

I 2002 overtog den nuværende ejer og el-installatør Ib Jensen firmaet efter at have været ansat siden 1994. Han gav firmaet sit endelige navn El-Gården Tinglev ApS, og i dag servicerer firmaet både nye og gamle kunder, som for længst har opdaget og oplevet den høje service, gode kvalitet og effektive arbejdsindsats, som kendetegner firmaet.

Ib overtog desuden i 2005 el-installationsfirma Hans Bakkensen, hvorfra samme gode service tilbydes.​

Kompetent og veluddannet team i Sønderjylland

Udover Ib er der i firmaet ansat 6 svende og 4 lærlinge, som alle har fokus på firmaets vigtigste værdier. Nemlig at levere el-installationsløsninger af højeste kvalitet og dermed højne enhver kundes oplevelse med El-Gården Tinglev ApS ved roret.

Dertil sørger Ibs kone, Carola Jensen, for at have overblikket samt holde styr på trådene i bogholderiet.

Fra vores base i Tinglev kører vi ud og løser opgaver for kunder i det meste af Sønderjylland.

Kontakt El-Gården Tinglev ApS

Kontakt os på telefon 74 64 40 56, mail ib@el-gaarden.com eller via vores kontaktformular her på siden, og hør mere om vores forskellige arbejdsområder og installationsløsninger.

Like vores facebookside!​

​Se hvad der rør sig i vores virksomhed på facebook. Vi opdaterer løbende med nyheder, gode tilbud og med billeder af vores nyligt udførte arbejde.

Vurderet 5 ud af 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser

Firma

El-Gården Tinglev ApS

CVR: 11971385​

Kontakt

Telefon: 74 64 40 56

E-mail: ib@el-gaarden.com