Autoriseret el-arbejde

 Eksisteret siden 1940

Eksperter inden for strømbesparende løsninger

Unikke belysningsløsninger

Lumiere repræsenterer en enkel og tidløs linie indenfor belysningsdesign. Vi konstruerer utraditionelle belysningsløsninger, hvor designet altid er i smuk harmoni med den øvrige indretning.

LED lyskilder
Led er effektive lyskilder med høj brugsværdi. LED lyskilder kan tilbyde UV- og infrarødtfrit lys og et minimalt strømforbrug. LED'en har en meget høj levetid på op til 50.000 timer og den tekniske udvikling fortsætter, lysudbyttet af LED'ene vokser - og fordobler sig hvert andet år. Allerede i dag overgår LED'en de værdier en gløde og halogenlyskilde kan yde. Snart vil LED'en nærme sig et lysudbytte svarende til lysstofrør.

De tekniske fordele som LED'en besidder, er et atraktivt alternativ til de almindelige armaturer. Tidligere blev LED brugt til effekt- og dekorationsbelysning, men var begrænset til små lysprikker eller kæder.

Vi kan nu tilbyde et bredt udvalg af produkter med regulerbare farver, og gennem moderne LED-chips med optisk samlesystem er lyset væsentlig intensiveret, og giver i dag andre anvendelsesmuligheder såvel indendørs og udendørs.

Læs mere på vores hjemmeside.

Løsninger til butikken

Klik for større billede.
Send forespørgsel vedr. produkt: Lumiere

Like vores facebookside!​

​Se hvad der rør sig i vores virksomhed på facebook. Vi opdaterer løbende med nyheder, gode tilbud og med billeder af vores nyligt udførte arbejde.

Vurderet 5 ud af 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser

Firma

El-Gården Tinglev ApS

CVR: 11971385​

Kontakt

Telefon: 74 64 40 56

E-mail: ib@el-gaarden.com