Autoriseret el-arbejde

 Eksisteret siden 1940

Eksperter inden for strømbesparende løsninger

Optimalt indeklima med LVAM 300

De små ting i hverdagen kan gøre en stor forskel, selv om du ikke umiddelbart lægger mærke til dem. Frisk luft er en af dem, som vi ikke tænker over, men som betyder en hel del.

Et sundt indeklima har stor betydning for, hvor godt du og din familie trives, og med et villaventilationsanlæg fra Lindab bliver den brugte, fugtige og dårlige luft løbende skiftet ud med filtreret og frisk luft udefra - døgnet rundt.

Gennemtænkt fra yderst til inderst
I et villaventilationsanlæg fra Lindab er der tænkt på detaljen hele vejen igennem. Undervejs har Lindab arbejdet minutiøst med hver enkelt del, så der er sammenhæng i hele systemet fra ventilationshætterne på taget til ventilerne i husets rum.

Der er blevet taget forskellige hensyn til miljø, energiforbrug, æstetik og fleksibilitet, som bl.a. kommer til udtryk ved, at villaventilationanlægget er konstrueret som et system, hvor alle dele er nøje afstemt hinanden for energibesparende drift, ligesom det er udstyret med effektive lyddæmpere, så støjen ikke forplanter sig til huset. Det er et par af fordelene ved at vælge en professionel løsning fra Lindab.

En sund investering
Lindab har udviklet et nøje gennemtænkt villaventilationsanlæg, som ikke blot er sund fornuft for familiens trivsel og sundhed. Det er også en god investering, der gør din bolig mere værd i kroner og øre. Boligens sundhedstilstand forbedres betydeligt, og det vil direkte øge værdien af boligen.

Du kan læse mere om Lindab's ventilationsanlæg på www.villaventilation.dk, hvor du også kan downloade eller bestille vores brochurer.
Send forespørgsel vedr. produkt: Lindab

Like vores facebookside!​

​Se hvad der rør sig i vores virksomhed på facebook. Vi opdaterer løbende med nyheder, gode tilbud og med billeder af vores nyligt udførte arbejde.

Vurderet 5 ud af 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser

Firma

El-Gården Tinglev ApS

CVR: 11971385​

Kontakt

Telefon: 74 64 40 56

E-mail: ib@el-gaarden.com