Autoriseret el-arbejde

 Eksisteret siden 1940

Eksperter inden for strømbesparende løsninger

Pålidelig sikkerhed og fuld tryghed i hjemmet

HouseGuard GSM Alarmsystem er designet til at give pålidelig sikkerhed og fuld tryghed i hjemmet. Med denne alarm er dit hjem i trygge hænder. Udover at alarmen ringer op over GSM netværket ved alarm, kan systemet sende rapporter via SMS. Alle sensorer og eksterne sirener i alarmserien er trådløse og sabotagesikre. Sabotagesikre vil sige, at skulle en enhed blive fjernet rapporteres dette til kontrolpanelet, der går igang og sender en rapport enten som opringning eller SMS.

Alarmen er en privatalarm uden abonnement, det vil sige at du ikke skal betale et dyrt abonnement til et vagtfirma. Når systemet er købt og installeret, bestemmer du via indstillingerne i betjeningspanelet hvem alarmen skal ringe op til eller sende SMSer til (op til 6 valgfrie modtagere). Dvs. du sparer penge i forhold til abonnements aftale med vagtfirma.

Sensorer
Til systemet findes forskellige sensorer, som gør systemet meget fleksibelt. F.eks. findes der bevægelsessensorer, både almindelige og dyr-immune - dvs. mindre følsomme end de normale. Derudover findes der gassensorer, væskesensorer og røgalarmer til systemet.

SKAL og FULD sikring
Med SKAL-sikring er boligens yderdøre og rum i boligen, der ikke benyttes om natten, sikret. På den måde kan man sove trygt om natten og bevæge sig rundt i boligen mens den er sikret. Indbrud, der sker om natten mens boligens beboer er hjemme, er meget ubehagelige. Indbruddene sker oftest lydløst ved at tyven lirker en yderdør op. Derfor er det vigtigt at yderdørene sikres.

Fuldsikring benyttes når alle beboere er væk fra huset. Så er alle husets sensorer aktive.

Læs mere om HouseGuard GSM Alarmsystem på www.houseguard.dk.
Send forespørgsel vedr. produkt: HouseGuard

Like vores facebookside!​

​Se hvad der rør sig i vores virksomhed på facebook. Vi opdaterer løbende med nyheder, gode tilbud og med billeder af vores nyligt udførte arbejde.

Vurderet 5 ud af 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser

Firma

El-Gården Tinglev ApS

CVR: 11971385​

Kontakt

Telefon: 74 64 40 56

E-mail: ib@el-gaarden.com