Autoriseret el-arbejde

 Eksisteret siden 1940

Eksperter inden for strømbesparende løsninger

Det digitale hjem

Er det digitale hjem overvurderet? Det synes vi ikke hos D-Link. Og det vil du sikkert heller ikke synes.

Du kan nyde digital musik direkte fra stereoanlægget, se dine digitale fotos på tv, få vist digitale film i dagligstuen og spille spil online.

Hvis det lyder tiltalende, kan vi levere alt, hvad du har brug for til dit digitale hjem. Når du har grundlaget på plads - internetforbindelse med bredbånd, trådløse forbindelser, opgraderinger til netværk med høj ydeevne - er det tid til alt det sjove!

11n-produkter
Vores nyeste førsteklasses Wireless N benytter Quadband-teknologi på både 2,4- og 5 GHz-frekvensbåndet på samme tid. Med 11n behøver du ikke at bekymre dig om at din videostreaming går i stå, så snart et andet familiemedlem går online.

Du kan være mobil overalt i hjemmet og lade signalet følge dig - i stedet for at du skal følge signalet. Antennerne kombinere signalet intelligent, når de mødes igen. Selv hvis miljøet ændres, og noget af signalet hindres, er der stadig tilstrækkelig signal, der går igennem.

Vi tilbyder 11 års garanti på vore produkter - det er en realistisk afspejlning af disse produkters levetid.

Wireless N Router - DIR-655
Vores bedste og stærkeste router.

Se mere information på vores hjemmeside.
Send forespørgsel vedr. produkt: D-Link

Like vores facebookside!​

​Se hvad der rør sig i vores virksomhed på facebook. Vi opdaterer løbende med nyheder, gode tilbud og med billeder af vores nyligt udførte arbejde.

Vurderet 5 ud af 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser

Firma

El-Gården Tinglev ApS

CVR: 11971385​

Kontakt

Telefon: 74 64 40 56

E-mail: ib@el-gaarden.com