Autoriseret el-arbejde

 Eksisteret siden 1940

Eksperter inden for strømbesparende løsninger

Montering af luft til luft varmepumpe og andre varmepumper fra Daikin

Hos El-Gården Tinglev har vi mange års erfaring med montering af varmepumpe i form af luft til luft i helårshuse, fritidshuse og andre former for ejendomme i bl.a. Aabenraa, og Tinglev samt hele Sønderjylland.

Vi tilbyder montering og installation af en lang række af Daikins innovative luft til luft varmepumper, der ikke blot medfører en høj komfort i hjemmet, men som også vil kunne hjælpe dig til at opnå besparelser på din varmeregning. ​

Luft til luft varmepumpe med mange fordele

En luft til luft varmepumpe omdanner energien i den udendørs luft til indvendig opvarmning eller nedkøling, og fordelen ved en luft til luft varmepumpe er først og fremmest, at den både kan varme om vinteren og køle om sommeren, men at den samtidig er billigere end for eksempel elvarme. Den afgiver hele 5,1 gange mere energi, end den forbruger.

En moderne luft til luft varmepumpe fra Daikin er næsten støjfri, og pumpen lever op til, eller overstiger, dagens krav. Den er samtidig nem og enkel at betjene manuelt eller gennem fjernstyring via Daikins online app til mobiltelefonen. 

Den kan ydermere indstilles til kun at starte, når der er brug for den, ligesom at den med sin bevægelsessensor, kan registrere om der er personer i rummet, og hvis ikke det er tilfældet, slå over på en energisparende funktion.

Hvad koster en varmepumpe?

Prisen for montering af en luft til vand- eller luft til luft varmepumpe afhænger af flere faktorer, da vi tilbyder montering og installation af varmepumpe på en lang række af Daikans produkter.

Vi vil meget gerne høre mere om, hvilken varmepumpe du kunne tænke dig i dit hjem. Du finder produktbrochuren med alle Daikins produkter nederst på siden. 

Hvis du ønsker råd og vejledning ift. hvilken varmepumpe du vil få mest gavn af ud fra din nuværende situation, tilbyder vi selvfølgelig professionel rådgivning, ligesom at vi gerne kommer med et uforpligtende tilbud med en billig pris på montering af varmepumpe i dit hjem.​

Bestil montering af varmepumpe

​Du er velkommen til at kontakte os hos El-Gården Tinglev i Sønderjylland for at høre mere om montering af varmepumpe, service på varmepumpe, eller for at bestille en luft til luft varmepumpe. 

Ring til os på telefon 74 64 40 56, skriv til e-mail ib@el-gaarden.com eller benyt vores kontaktformular, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

​Læs Altherma brochure ved at klikke på nedenstående​.

Læs produktbrochure 2019 ved at klikke på nedenstående​.​​

Like vores facebookside!​

​Se hvad der rør sig i vores virksomhed på facebook. Vi opdaterer løbende med nyheder, gode tilbud og med billeder af vores nyligt udførte arbejde.

Vurderet 5 ud af 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser

Firma

El-Gården Tinglev ApS

CVR: 11971385​

Kontakt

Telefon: 74 64 40 56

E-mail: ib@el-gaarden.com