Montering af varmepumpe fra Electrolux og Panasonic

Hos El-Gården Tinglev har vi mange års erfaring med montering af varmepumpe i form af luft til luft i helårshuse, fritidshuse og andre former for ejendomme i Sønderjylland.

En luft til luft varmepumpe omdanner energien i den udendørs luft til indvendig opvarmning eller nedkøling.

Luft til luft varmepumpe giver flere fordele

Fordelen ved en luft til luft varmepumpe er først og fremmest, at den både kan varme om vinteren og køle om sommeren, men at den samtidig er billigere end for eksempel elvarme. Den afgiver hele 5,1 gange mere energi, end den forbruger.

En moderne luft til luft varmepumpe er næsten støjfri, og vores pumper fra Electrolux og Panasonic lever op til dagens krav. Den er samtidig nem og enkel at betjene, og den kan indstilles til kun at starte, når der er brug for den. 

Den har endvidere en 8 graders funktion, der kan benyttes til sommerhuse. Desuden er den forberedt til fjernbetjening via en smartphone.

Vi er naturligvis godkendt KMO-kølemontør, og vi hjælper gerne med at søge energitilskud i forbindelse med montering af varmepumpe. Derpå modregner vi det i den regning, som vi sender til dig. Dertil kommer, at der også er mulighed for håndværkerfradrag.

Kontakt os og få en pris på montering af varmepumpe

Du er velkommen til at kontakte os hos El-Gården Tinglev i Sønderjylland for at høre mere eller for at bestille en luft til luft varmepumpe.

Du kan ringe til os på telefon 74 64 40 56, skrive til e-mail ib@el-gaarden.com eller benytte vores kontaktformular.

Like vores facebookside!​

​Se hvad der rør sig i vores virksomhed på facebook. Vi opdaterer løbende med nyheder, gode tilbud og med billeder af vores nyligt udførte arbejde.

Vurderet 5 ud af 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser

Firma

El-Gården Tinglev ApS

CVR: 11971385​

Adresse​

Nørremarken 2

 6360 Tinglev​

Kontakt

Telefon: 74 64 40 56​

E-mail: ib@el-gaarden.com