Autoriseret el-arbejde

 Eksisteret siden 1940

Eksperter inden for strømbesparende løsninger

Komplet antenneinstallation for private og erhverv

Har du brug for hjælp til en antenneinstallation? Hos El-Gården Tinglev ApS udfører vi komplet antenneinstallation for kunder i hele Sønderjylland – vi har mange kunder fra bl.a. Tinglev og Aabenraa. 

Vi reparerer, monterer og servicerer alle typer antenne- og parabolanlæg for både private, erhverv og offentlige institutioner.

Vi tilbyder fuld antenne- og parabolservice

Med vores ekspertise og erfaring kan vi løse enhver opgave i forbindelse med parabol- og antenneservice. Vi håndterer således både opsætning, vedligeholdelse og reparation, og sørger altid for at have vores kunders behov i fokus. Derfor finder vi samråd med dig frem til den mest optimale løsning, der opfylder dine krav og behov til en antenneinstallation.

Vi tilbyder i denne forbindelse også montering af beslag til TV, DVD og lignende samt levering af diverse radio-, TV- og parabolprodukter til lyd og billede.

Vi er Viasat-forhandler og bruger kun godkendte YouSee-produkter

Står du og skal bruge hjælp til en antenneinstallation, kan du trygt vælge os til at varetage opgaven. Som kvalitetsbevidst og professionelt elinstallationsfirma bruger vi udelukkende godkendte YouSee-produkter.

Dertil kommer, at vi også er Viasat-forhandler. ​Vi har derfor mange gode og fordelagtige tilbud på et bredt sortiment af fjernsyn, radio og meget andet.

Ring for at høre om mulighederne for en antenneinstallation

Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere information om dine muligheder, er du velkommen til at kontakte os. Vi giver dig gerne en god pris på din antenneinstallation.

Du skal ikke tøve med at ringe til os på telefon: 74 64 40 56 eller skrive en til mail: ib@el-gaarden.com. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig lige så snart vi kan.

Like vores facebookside!​

​Se hvad der rør sig i vores virksomhed på facebook. Vi opdaterer løbende med nyheder, gode tilbud og med billeder af vores nyligt udførte arbejde.

Vurderet 5 ud af 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser

Firma

El-Gården Tinglev ApS

CVR: 11971385​

Kontakt

Telefon: 74 64 40 56

E-mail: ib@el-gaarden.com