Kontakt vores EL-Vagt døgnet rundt på tlf: 74 64 40 56

Følg os på Facebook

Luft til luft varmepumpe fra Electrolux og Panasonic

​Hos El-Gården Tinglev har vi mange års erfaring med montering af enhver form for luft til luft varmepumpe i helårshuse, fritidshuse og andre former for ejendomme. En luft til luft varmepumpe omdanner energien i den udendørs luft til indvendig opvarmning eller nedkøling.

Få mere ud af energien med en luft til luft varmepumpe

Fordelen ved en luft til luft varmepumpe er først og fremmest, at den både kan varme om vinteren og køle om sommeren, men at den samtidig er billigere end for eksempel elvarme. Den afgiver hele 5,1 gange mere energi, end den forbruger.

En moderne luft til luft varmepumpe er næsten støjfri, og vores pumper fra Electrolux og Panasonic stiller op til dagens krav.

​Den er samtidig nem og enkel at betjene, og den kan indstilles til kun at starte, når der er brug for den. Den har endvidere en 8 graders funktion, der kan benyttes til sommerhuse. Desuden er den forberedt til fjernbetjening via en smartphone.

Vi er naturligvis godkendt KMO-kølemontør, og vi hjælper gerne med at søge energitilskud til din luft til luft varmepumpe. Derpå modregner vi det i den regning, som vi sender til dig. Dertil kommer, at der også er mulighed for håndværkerfradrag.

Kontakt os for at høre mere om priser og muligheder

Du er velkommen til at kontakte os hos El-Gården Tinglev i Sønderjylland for at høre mere eller for at bestille en pumpe. Du kan ringe til os på telefon 74 64 40 56, skrive til ib@el-gaarden.com eller benytte vores kontaktformular.

​Vurderet 5 ud af 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser på Facebook

​El-Gården Tinglev ApS

CVR: 11971385

Telefon: 74 64 40 56

E-mail: ib@el-gaarden.com

Nørremarken 2

6360 Tinglev​